Thirrje e hapur për trajner

Trajnimi është një komponentë e mbështetjes jofinanciare, e cila do të ofrohet për organizatat përfituese të granteve të “GrassRoots Action Support”. Sesionet e trajnimit do të organizohen me qëllim që këtyre organizatave t’u ofrohen udhëzime dhe ndihmë në zbatimin e aktiviteteve të tyre të financuara nga GRAS.

Trajnimi do të përqendrohet në zbatimin praktik të aftësive në fushat e renditura më poshtë gjatë zbatimit të aktiviteteve të financuara nga GRAS:

  • Menaxhimi i projektit dhe shkrimi i propozimeve të projekteve;
  • Menaxhimi dhe raportimi financiar;
  • Promovimi i aktiviteteve dhe komunikimi me komunitetin.

Për më shumë detaje, shkarkoni Termat e Referencës: GRAS Coaching ToR_ALB

Për të aplikuar dërgoni një CV, letër motivuese dhe dokumente të tjera përcjellëse në email adresën gras@iksweb.org duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni. Afati për aplikim është i hapur deri më datën 1 shkurt 2019.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *